July13 , 2024

Het vijftiende Bewijs van Reserves-rapport van OKX: 14.9 miljard USD aan primaire assets, waaronder voor de eerste keer Bitcoin Cash USA – Nederlands Middle East – English APAC – English APAC – Traditional Chinese USA – English MEXICO – Spanish Middle East – Arabic

Related

gossip news
free fashion tv

Share

Het vijftiende Bewijs van Reserves-rapport van OKX: 14.9 miljard USD aan primaire assets, waaronder voor de eerste keer Bitcoin Cash


USA – Nederlands

Middle East – English
APAC – English
APAC – Traditional Chinese
USA – English
MEXICO – Spanish
Middle East – Arabic

DUBAI,VAE, 31 januari 2024 /PRNewswire/ —  OKX, een toonaangevend wereldwijd Web3-technologiebedrijf en cryptobeurs, publiceerde vandaag zijn 15e maandelijkse Bewijs van Reserves (PoR)-rapport. Het rapport vermeldt primaire assets ter waarde van14.9 miljard USD, met een gemiddelde reserveratio van 104% van primaire assets. Daarnaast is Bitcoin Cash (BCH) voor het eerst in het rapport opgenomen.

Naast BCH biedt het PoR-rapport van OKX een uitgebreid overzicht van de reserveratio’s voor enkele van de meest gebruikte assets op het platform: BTC, ETH, USDT, USDC, XRP, DOGE, SOL, OKB, APT, DOT, ELF, EOS, ETC, FIL, LINK, LTC, OKT, PEOPLE, TON, TRX en UNI.

Net als in de vorige rapporten laat het 15e opeenvolgende maandelijkse PoR-rapport van OKX reserveratio’s zien van meer dan 100% voor al deze assets. Dit garandeert dat de assets van gebruikers 1-op-1 zijn gedekt.

De huidige reserveratio’s voor de primaire assets van OKX zijn als volgt:

  • BTC: 102%
  • ETH: 104%
  • USDT: 104%
  • USDC: 104%

OKX Global Chief Commercial Officer Lennix Lai zei het volgende: “Ons Bewijs van Reserves-programma staat symbool voor transparantie en vertrouwen in de sector. We gaan door met het regelmatig publiceren van maandelijkse rapporten, het verwerken van feedback van gebruikers en het implementeren van best practices in de sector. We zijn er trots op dat we het voortouw nemen bij de transformatie van de crypto-markt en een systeem voor de toekomst bouwen dat is gebaseerd op vertrouwen.”

Sinds de start van het programma heeft OKX naar aanleiding van feedback van gebruikers een aantal updates en verbeteringen aangebracht in het PoR-rapport. In april 2023 heeft OKX de Zero-Knowledge Scalable Transparent Argument of Knowledge (zk-STARK)-technologie opgenomen in haar PoR-proces. Met behulp van deze technologie kunnen gebruikers onafhankelijk de solvabiliteit van de beurs verifiëren en er zeker van zijn dat hun assets worden gedekt door de reserves. En dat alles zonder afbreuk te doen aan de privacy.

In oktober 2023 benadrukte OKX het eenjarig bestaan van zijn PoR-programma met een video die pleit voor het verstrekken van een bewijs van reserves als industriestandaard. In de video waren de senior executives van OKX te zien naast invloedrijke stemmen als Nic Carter (Castle Island Ventures), Scott Melker (The Wolf of All Streets), Sandeep Nailwal (Polygon), Jason Yanowitz (Blockworks) en Zak Brown (McLaren F1-team).


Gebruikers kunnen het meest recente PoR-rapport van OKX, de reserveratio’s en de solvabiliteit van de beurs hier bekijken.

Neem voor meer informatie contact op met:

[email protected]

Over OKX

OKX is een toonaangevende wereldwijde cryptobeurs en innovatief Web3-bedrijf. OKX wordt wereldwijd vertrouwd door meer dan 50 miljoen gebruikers en staat bekend als een van de snelste en meest betrouwbare crypto-apps ter wereld.

Als partner van de Engelse Premier League-kampioenen Manchester City FC, McLaren Formule 1, Olympiër Scotty James en F1-coureur Daniel Ricciardo wil OKX de fanervaring verbeteren met nieuwe mogelijkheden voor engagement. OKX is daarnaast de belangrijkste partner van het Tribeca Festival als onderdeel van een initiatief om meer creators naar web3 te brengen.

De OKX Wallet is de nieuwste dienst van het platform voor mensen die de wereld van NFT’s en de metaverse willen verkennen terwijl ze GameFi- en DeFi-tokens verhandelen.

OKX zet zich in voor transparantie en veiligheid en publiceert maandelijks zijn Bewijs van Reserves.

Als je meer wilt weten over OKX, download dan onze app of ga naar: okx.com

Disclaimer

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2014295/OKX_Logo_Logo.jpg

Originally published at https://www.prnewswire.com/news-releases/het-vijftiende-bewijs-van-reserves-rapport-van-okx-14-9-miljard-usd-aan-primaire-assets-waaronder-voor-de-eerste-keer-bitcoin-cash-302048971.html
Images courtesy of https://pixabay.com